Färgkorrigering för enkomponenta pigment

Här får vi se hur man kan gå tillväga när kunden har enkomponents pigment i grönt/blått och vill få bort dessa. Med rätta verktygen och din kunskap kommer du att lyckas.
Write your awesome label here.

Grönt är inte alltid skönt!

Många har tyvärr i dag gröna eller blåa skiftningar på grund av färgbomber, silverschampon eller crazy colors. Detta kan vara svårt att få bort.

I utbildningen får du se Diana Pour & Caroline Jäderblom, som tillsammans arbetade på vår härliga modell i ByWe Concept studios fina lokaler i Stockholm.

Här visar vi ett lyckat resultat genom att använda Crystal gel, CPR och DDLXL från Malibu C.
Självklart använder vi Olaplex för att bibehålla hårets styrka. Visst är det magiskt att vi kan ta bort dessa missfärgningar och fortfarande behålla kvaliteten på håret.

Vi tonade in med O6M färg och Diana Pour gav denna modell en fin klippning. 
Se och njut, medan vi trollar bort en av frisörernas absolut värsta mardrömmar.
Om Caroline
Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.
Om Diana
Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.
Created with