Våra utbildare

Karin Saleh (Mammaledig)

Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.

Diana Pour

Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.

Amanda Kupari

Glad och energisk norrlänning som numera bor i Stockholm. Amanda jobbar halvtid på salong och halvtid som färgtekniker, något som hon beskriver som ”det bästa av två världar”. Hon älskar att förenkla och inspirera frisörernas vardag.

Matilda Karlsson

Matilda är tekniker och balayageutbildare. När Matilda inte utbildar driver hon salong i Göteborg. Det bästa med att få utbilda är enligt henne själv att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra.

Caroline Jäderblom

Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.

Malin Gustafsson

Frisör med 10-års erfarenhet som älskar att få vara kreativ och ta ut svängarna lite extra när det gäller färg. Malin varvar salongsjobb i Stockholm med att utbilda i främst i balayage och evo.

Joel Birkemose

Joel är utbildad frisör i grunden och titulerar sig i dagsläget som barberarmästare på en barbershop i Göteborg. Han har alltid ett stort leende på läpparna och älskar att lära sig och utvecklas - ännu mer om han får ta med sig andra på den resan!


Nathalie Skogh

Nathalie är tekniker och driver salongen Moment i Karlstad. Hon brinner lite extra för att jobba med naturliga färger för att skapa hållbara resultat, men tackar inte nej till kreativa utmaningar. Tycker även det är roligt att utbilda och träffa andra frisörer som brinner för yrket.

Karolina Bergström

Karolina har under sina 16 år i frisörbranschen varit verksam inom både utbildning, visningar och fotograferingar samt jobbat på och drivit salonger i Stockholm och utomlands. Hon jobbar 60% hos oss och ser fram emot att dela med sig av sina erfarenheter.
Created with