Våra utbildare

Karin Saleh

Karin är frisör och makeup-artist med många års erfarenhet som färgtekniker. Karin jobbar som brandmanager för O&M i kombination med utbildning. Hon älskar allt som har med färg att göra och brinner lite extra för pasteller och färgkorrigeringar.


Diana Pour (föräldraledig)

Diana har en bakgrund som både barberare & frisör med ett stort intresse för att klippa med sax och maskin. Hon delar gärna med sig av sin kunskap runt om i Sverige och utbildar bland annat i evo, saxteknik och klippkurser.Amanda Kupari

Amanda har arbetat många år som utbildare inom färg och är en känd profil för många av våra kunder. Idag arbetar Amanda främst med vårt varumärke Björk där hon skapar utbildningsmaterial och är med i produktutvecklingen. Hon ansvarar för vår studio i Stockholm och är vår expert på Color Wow.

Matilda Karlsson

Matilda är vår färgtekniker med bas i Göteborg. Som utbildare tycker hon att det roligaste med sitt jobb är att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra. Matilda jobbar 50% hos oss och resterande tid driver hon ME the salon i Göteborg.


Caroline Jäderblom

Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.


Malin Gustafsson

Frisör med över 10 års erfarenhet som älskar att få vara kreativ och ta ut svängarna lite extra när det gäller färg. Malin varvar salongsjobb i Stockholm med att utbilda i bland annat i evo, balayage och Moroccanoil color.Joel Birkemose

Joel har stått med ena benet i frisörvärlden och med det andra i barberarvärlden och nu jobbar han 100% hos oss. Han brinner med en varm låga och stor nyfikenhet för allt som har med hår och utbildning att göra.Karolina Bergström

Karolina har under sina 16 år i frisörbranchen varit verksam inom både utbildning, visningar och fotograferingar samt jobbat på och drivit salonger i Stockholm och utomlands. Hon jobbar 60% hos oss och ser fram emot att dela med sig av sina erfarenheter.


Emelie Persson

Emelie är en go och glad värmlänning som jobbar både på salong och som tekniker hos oss.Hon gillar utmaningar både gällande stora makeovers på kunder men också att utmana sig själv att utvecklas. Hon älskar få dela med sig av sin kunskap och samtidigt träffa andra inspirerande frisörer.


Alexandra Steinbach

Blev färdig frisör 2007 och driver numer en egen salong i Växjö. Innehar mästarbrev och är en kreativ själ som älskar vår bransch. Färgnörd ut i fingerspetsarna som drivs av att lyfta och utbilda kollegor runtom i landet. Jobbar mycket i Norden men även Europa med färgutbildning för frisörer.


Elise Grundström

Elise är vår norrlandstekniker. Hon har 8 års erfarenhet av yrket och brinner lite extra för uppljusningar, naturliga och hållbara färger. Elise jobbar 50 % som tekniker och 50 % med kunder på salong. Enligt henne är det de bästa av två världar.


I samarbete med