Våra utbildare

Karin Saleh (Mammaledig)

Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.

Diana Pour

Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.

Amanda Kupari

Glad och energisk norrlänning som numera bor i Stockholm. Amanda jobbar halvtid på salong och halvtid som färgtekniker, något som hon beskriver som ”det bästa av två världar”. Hon älskar att förenkla och inspirera frisörernas vardag.

Matilda Karlsson

Matilda är tekniker och balayageutbildare. När Matilda inte utbildar driver hon salong i Göteborg. Det bästa med att få utbilda är enligt henne själv att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra.

Caroline Jäderblom

Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.

Malin Gustafsson

Frisör med 10-års erfarenhet som älskar att få vara kreativ och ta ut svängarna lite extra när det gäller färg. Malin varvar salongsjobb i Stockholm med att utbilda i främst i balayage och evo.

Joel Birkemose

Joel är en riktig trendnörd som brinner för allt som är coolt. Han har jobbat både som frisör och barberare och älskar allt som har med utbildning och växa att göra.

Nathalie Skogh

Nathalie är tekniker och driver salongen Moment i Karlstad. Hon brinner lite extra för att jobba med naturliga färger för att skapa hållbara resultat, men tackar inte nej till kreativa utmaningar. Tycker även det är roligt att utbilda och träffa andra frisörer som brinner för yrket.

Karolina Bergström

Karolina har under sina 16 år i frisörbranschen varit verksam inom både utbildning, visningar och fotograferingar samt jobbat på och drivit salonger i Stockholm och utomlands. Hon jobbar 60% hos oss och ser fram emot att dela med sig av sina erfarenheter.

Jenny Eklund

Frisör sedan 16 år tillbaka med flera års erfarenhet som färgtekniker. Har drivit egen salong i Malmö och arbetat som färglärare vilket gör att hon har oändlig passion för både hår & utbildning, livets bästa kombination enligt henne själv. Är i ständig rörelse ute på fältet för att inspirera och inspireras.

Emelie Persson

Emelie är en go och glad värmlänning som jobbar både på salong och som tekniker hos oss. Hon gillar utmaningar både gällande stora makeovers på kunder men också att utmana sig själv i att alltid utvecklas. Att få dela med sig av sin kunskap och samtidigt träffa andra inspirerande frisörer är något hon älskar.

Alexandra Steinbach

Blev färdig frisör 2007 och  driver numer en egen salong i Växjö. Innehar mästarbrev och är en kreativ själ som älskar vår bransch. Färgnörd ut i fingerspetsarna som drivs av att lyfta och utbilda kollegor runtom i landet. Jobbar mycket runtom i Norden men även Europa med färgutbildning för frisörer. 

Elise Grundström

Elise är vår norrlandstekniker. Hon har 8 års erfarenhet av yrket och brinner lite extra för uppljusningar, naturliga och hållbara färger. Elise jobbar 50% som tekniker och 50% med kunder på salong. Enligt henne är det de bästa av två världar!

Created with