Grunden till en lyckad balayage

Här ger vi dig en enkel guide för hur du lyckas med en perfekt balayage. Är du nybörjare eller kanske bara vill vässa dina kunskaper kring denna frihandsteknik? Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå!
Write your awesome label here.

Vår Balayage expert Matilda visar dig hur du gör

Vad är egentligen en klassisk fransk balayage? I den här videon visar vår balayageutbildare Matilda dig de 3 olika grundteknikerna inom frihandstekniken balayage. Hon går även igenom placering och hur du bör tänka runt benan och ansatser. Hon delar med sig av sina tips och råd efter många års erfarenhet av frihandsteknik. I videon ser ni hur hon använder särskilda verktyg som underlättar betydligt för dig vid applicering och påskyndar verkningstiden med hjälp av den unika Sunlights-plasten. Hon går igenom vikten av hur du målar och hur du står. Detta är A och O när vi handmålar en balayage. 
OM Matilda
Matilda är tekniker och balayageutbildare, hon ansvarar dessutom för Baldaccis sociala medier. När Matilda inte utbildar driver hon salong i Göteborg. Det bästa med att få utbilda är enligt henne själv att få ta del av varandras kunskap, lyfta och utveckla varandra.
I samarbete med