Grunderna till en lyckad flätning

Hur skapar man den perfekta flätan? Hur får man den att hålla och hur ska jag arbeta men mina händer på smidigaste sätt? Tycker du att det rentav är svårt med flätning och vill komma över tröskeln till att faktiskt våga börja fläta? Då är denna video perfekt för dig!
Write your awesome label here.

Inbakad och utbakad fläta

I den här videon fokuserar Cassandra på det två kanske mest användbara flätorna världen, inbakad och utbakad. I videon ser ni en klassisk inbakad fläta medan den utbakad flätan har en twist s.k. Pancake Braid.
Under tiden Cassandra flätar ger hon tips och knep till er för att skapa en lyckad fläta. Hon visar även vikten hur man håller i håret under tiden man flätar, så från den perfekta tighta flätan till en mer "messy" utbakad, men ändå med kontroll.

Cassandra

Om Cassandra
Cassandra har 8-års erfarenhet i branschen och har sedan dag ett lagt majoriteten av sitt fokus på flätor, uppsättningar o styling, där kreativiteten får flöda där trivs hon som bäst! Annars drivs Cassandra av nya utmaningar och hon älskar att resa och besöka nya platser runt om i världen!
I samarbete med