Hur du gör en Boost+

2 min kort instruktionsfilm om Boost+. En av de 4 olika behandlingar vi kan erbjuda under Malibu C Wellness menyn. Denna behandling kommer stärka håret inifrån och ut.

Här förklarar vi hur man gör den på salongen steg för steg och vilka produkter du använder samt vilka produkter vi även kan rekommendera kunder hemma.
Write your awesome label here.

Boost+ instruktionsvideo

Boosta din kunds hår med en exklusiv behandling, skräddarsydd för just din kund. En mixad cocktail av fukt, protein och glans, som motsvarar din kunds hårs behov. Plus står för att cocktailen är spetsad med Olaplex.
A match made in Heaven.

Här rensade vi bort alla produktrester med Un-do-goo och sen gav en cocktail av Malibu C boostad med Olaplex för längderna. Karin, som fick vara modell för denna dag kände så här efter behandlingen: "Mina lockar kom fram och håret känns mjukt, följsamt och WOW vilken glans. Frisset är borta!"

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Jäderblom.
Om Caroline
Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.
Om Karin
Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.
Om Diana
Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.
Created with