Hur du gör en Californication

4,30 min kort instruktionsfilm om Californication. En av de 4 olika behandlingar vi kan erbjuda under Malibu C Wellness menyn.

Detta är en av de mest WOW behandlingar vi kan göra. Här djuprensar vi håret på metaller och mineraler för att sen ge håret massor av kärlek i form av Olaplex och Malibu C. En riktigt dunderkur helt enkelt
Write your awesome label here.

Californication instruktionsvideo

Boosta din kunds hår med en exklusiv behandling, skräddarsydd för just din kund. Här förklarar vi hur man gör den på salongen steg för steg och vilka produkter du använder samt vilka produkter vi även kan rekommendera kunder hemma.

Crystal gel tar bort orenheter på djupet och Olaplex mest intensiva kur, friståendebehandling, stärker med sin unika patenterad molekyl. Håret får tillbaka sin struktur, blir mjukare, glansigare och får nytt liv.
En riktigt WOW Behandling!!

Modell kände så här efter behandlingen: "Håret och hårbotten blev rent och luftigt. Längderna fick styrka och tovorna försvann. Och så glansigt."

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Jäderblom.
Om Caroline
Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.
Om Karin
Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.
Om Diana
Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.
Created with