O&M Ambassadörer

Hope By Lena

Linn på Hope By Lena startade sin frisörkarriär 2013 och är en gåva till branschen. Passionen och kreativiteten visar sig dagligen i hennes arbete. Hennes styrka är variationen av sling tekniker och skuggningar som skapar hållbara, naturliga resultat. Linn är extra intresserad av färg och har arbetet med O&M i snart 4år. Hon har en förmåga att skapa nyanser som är personliga och har en unik ton.


  Hope by Lena

hopebylena
 info@hopebylena.se
 08 - 121 640 00 

Valves Skönhetssalong

Malin har varit i branschen i 13 år. Hon har drivit egen salong, men har nu en hyrstol i Lidköping på Valves. Jobbat med O&M i 8 år och är nu en ambassadör. Brinner extra för naturliga toner men älskar även att få tonsätta hår. Drivs av att man aldrig blir färdiglärd och att få möta andra duktiga frisörer som man får lära sig av.

ME the salon

Vi jobbar i centrala Göteborg på  ME och älskar färg och form. Ellinor som för 8 år sedan lämnade Gotland brinner för långa kreativa färgbehandlingar och Nathalie som är born and raised i Göteborg har ett extra öga för form och kreativa klippningar. När vi inte står med kund så satsar vi mycket på sociala medier, där delar vi med oss av allt från stylingtips, färgrecept och vår vardag på salongen. 

Cleo Borås

Att få göra alla typer av behandlingar med mycket variation är det roligaste vi vet med yrket, totalförvandling, klippning, färg, styling, löshår eller balayage. Går gärna på utbildningar & kurser flera gånger per år för att alltid hänga med i branschens utveckling & få inspireras av andra frisörer.

Louelle Beauty Lounge

Louelle är en skönhetssalong med fokus på skapande utav hår i alla möjliga färger & former. Salongen är belägen centralt i idylliska Söderköping med ett stenkast ifrån Götakanal. Som ambassadörer för O&M brinner vi för att skapa samt vara kreativa med hjälp utav de senaste teknikerna & produkterna på marknaden. 

MAYDAY Stockholm

MAYDAY som ligger i Stockholms innerstad är en ljus, modern och öppen salong där målet är att skapa vackra hår med hållbarhet i fokus! Med hållbarhet tänker vi alltifrån en vacker balayage som kan få utrymme till att växa, till rena färger och produkter - främst från O&M! Vi älskar att färga hår och det är det vi har valt att specialisera oss inom. Vi älskar att uppdatera oss som frisörer genom att hela tiden fortsätta utbilda oss och nu även genom att få vara ambassadörer för O&M!

Studio Bisou

Frisör och kreatör som driver ”Studio Bisou!” i Norrköping. Jag tycker om att få nörda ner mig i allt som rör färg och färgsättning och jag tycker om att skapa kreativa miljöer där både jag och mina kunder kan få känna inspiration. 

 Studio Bisou Nyköping

 studio.bisou
 salongbisou@gmail.com


Make ME

MakeMe är en relativt ny salong i central Falkenberg. Vi brinner för att skapa vackra hår i alla toner. Vi är inte rädda för utmaningar och vi håller oss uppdaterade med utbildningar och nya trender för att kunna skapa ännu vackrare hår. Vi som jobbar här har jobbat med O&M sedan 2019 och att nu fått förtroendet att vara ambassadörer värdesätter vi högt.

Color by Sara

Driver en salong i Östersund. Älskar att jobba med färg men framför allt stora makeovers och drivs av utmaningar. Framför allt har hon en liten extra kärlek för blondiner. En av de bästa grejerna med att vara frisör är att man kan lära så mycket av varandra inom branschen och lärandet tar aldrig slut.


 Color by Sara

 Colorbysara_
 sarafrisor@outlook.com
 0730 - 545 069 


Salong BLANC Hårspa


  Salong BLANC Hårspa
 blancharspa

 kontakt@blancharspa.se
 060 - 150 407

Stinas Salong

Vi är stolta att vara en av de första salongerna i Sverige som började jobba med o&m. Valet var enkelt då vi vill jobba med ärlighet, hållbarhet och trender.  Vi är en salong som är stolt över vårt hantverk och drivs av skapandet.  


  Stinas Salong

 stinassalong
 info@stinassalong.se
  0980 - 811 31

Pipersgatan 30

Salong på Kungsholmen i Sthlm som vuxit sedan 2015, där O&M varit med från start. Vi är nu 6 frisörer, med lång erfarenhet inom yrket och vi alla brinner lite extra för färg. Allt från en seamless balayage till regnbågens alla färger. Vi tar oss an en stor blandning av kunder med olika önskemål.  Pipersgatan 30

 pipersgatan30
 info@pipersgatan30.se
 08 - 120 589 89

Hårstudion i Trelleborg


  Hårstudion Trelleborg

 harstudiontrelleborg
 
 0410 - 108 42

L:A Kvarteret

I ett kvarter på öster i Örebro fyller vi dagarna med kreativitet, färg & form. Det gäller att vara unik på sitt eget sätt. Ett motto vi följer både i vårt företagande & när det gäller kunder. Vi följer vår röda tråd som vi vill ska genomsyra salongens alla delar. ”Kvalite med en känsla av hemma”. Vi brinner lite extra för färg & bollar alltid med varandra och delar med oss av våra kunskaper. 


  L:A Kvarteret

 lakvarteret
 info@lakvarteret.se
 019 - 12 18 00

I samarbete med