Hur du gör en Detox

2,25 min kort instruktionsfilm om Detox. En av de 4 olika behandlingar vi kan erbjuda våra kunder under Malibu C wellness.
Ta första steget till ett hälsosamt hår. Rengör din kunds hår från beläggningar eller skapa en utvald behandling just för din kund.
Write your awesome label here.

Detox instruktionsvideo

Boosta din kunds hår med en exklusiv behandling, skräddarsydd för just din kund. Här förklarar vi hur man gör den på salongen steg för steg och vilka produkter du använder samt vilka produkter vi även kan rekommendera kunder hemma.

Här väljer du mellan Scalp och/eller Blondes och Hardwater Sache påsar. Detta arbetar på fjällskiktet medans Crystal gel som finns i Californication eller Deep Detox arbetar även djupt ner i cortex.

Diana fick vara modell för denna behandling, hon tyckte så här: "Håret känns otroligt rent och luftigt. Så skönt att få en fräsch hårbotten. Man känner sig verkligen ren, utan att håret känns torrt"
Om Caroline
Frisör och utbildare med stor passion för hårets kemi och produkters innehåll. Utbildar i Malibu C och Olaplex och är även aktiv med support i våra forum. Caroline har lång erfarenhet av frisöryrket och tycker om att dela med sig av sin kunskap.
Om Karin
Karin vår alldeles egna färgguru, med många års erfarenhet som färgtekniker. Så fort hon får chansen delar hon mer än gärna med sig av sina många färgrecept! Hon har lite extra passion för färgkorrigeringar, pasteller och blonda hår.
Om Diana
Diana har en bakgrund som barberare & frisör och blev årets nykomling 2018. Hennes största passion i livet är att klippa hår, både med sax och maskin. När hon inte håller på med hår så älskar hon att måla, pyssla och gör allt däremellan där hon får utlopp för sin kreativitet.
I samarbete med